Rólunk

Családi vállalkozásunk története közel 40 éve kezdődött. Kenéstechnikai tervek kidolgozásával indultunk, melyek új kihívások elé állították minket és a magyar feldolgozóipart egyaránt, hiszen akkoriban árasztotta el Magyarországot az addig tiltott és titkolt „nyugati technológia”. Aktívitásunknak köszönhetően pár évvel később már az egyik legmeghatározóbb német kenőanyaggyártó (KLÜBER Lubrication GmbH) keresett meg az együttműködés lehetőségével. Azóta is együtt vagyunk jelen a piacon és mind a mai napig meggyőződéssel ajánljuk termékeiket, akár extrém körülményekhez is.

A közelmúltban generációváltás, ezzel társulva pedig progresszív növekedés kezdődött el a cég életében. A csapatunk létszáma azóta jelentősen nőtt, és a fejlődésünk folyamatos. ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványaink a biztosítékok arra, hogy megbízható beszállítói vagyunk partnereinknek. A piaci igényekre reagálva egyre nagyobb termékpalettával és járulékos szolgáltatásokkal bővültünk. Ennek köszönhetően jelenleg az egyik legszélesebb termékportfólióval rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú kenőanyag forgalmazók vagyunk hazánkban.

Egyedivé és hitelessé az tesz minket, hogy a cégvezetésből mindketten gépészmérnök és tribológus szakmérnöki végzettséggel és több, mint 20 év alkalmazástechnikai tapasztalattal rendelkezünk.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak egy terméklistát adjunk partnereinknek. A személyes kapcsolat, a gyártástechnológia, az alkalmazási hely és környezet pontos ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy valós megoldást kínáljunk egy-egy problémára. Csapatunk tagjai mind képzettség, mind tapasztalat szempontjából hiteles és valós szakmai támogatást nyújtanak partnereink számára. Meggyőződésünk, hogy a termelés szempontjából a legfontosabb az üzembiztonság, megbízhatóság és a maximális rendelkezésre állás. Mindez fenntartható és költség-hatékony a megfelelő termék és technológia kiválasztásával.

Höflinger Zoltán                                                        Havasi Sándor