Szórókerekes berendezések

Akasztós szemcseszóró – Az  akasztós berendezésekkel elkerülhető a termékek egymással történő ütközése, ezzel az esztétikai problémák miatti selejt csökkenthető. A „karácsonyfák” kialakítása termék specifikusan kivitelzehető, ezzel biztosítva a hatékonyabb és pontosabb szórást a vevői  igényeknek megfelelően. Termék átállások rugalmasan kivitelezhetők az akasztós rendszerű szemcseszóróval.

Hevederes szemcseszóró – Kialakításának köszönhetően kis helyigény mellett nagy mennyiségű termék szórására alkalmas. Teljesen automatizálható, így csökkenthető a folyamat élőmunka igénye. A működésnék köszönhetően biztosított a termék teljes felületének homogén szórása. Egyszerű kezelés, kis helyigény, nagy kapacitás.

Átmenős szemcseszóró – Kialakításából adódóan nagy mennyiségű termék feldolgozására alkalmas. Automatizált folyamatba is integrálható a termelékenység növelésének érdekében. A darabok sérülése teljes mértékben elkerülhető. Egyenletes és reprodukálható szórási teljesítmény minden egyes termék esetében. 

Asztalos szemcseszóró – Forgástestek szórására legopitimálisabb megoldás. Kis darabszámok és egyedi szórási igények esetén egyenletes és jól paraméterezhető szórási folyamat.

Szemcseszóró robot-megfogó rendszerrel – A legbonyolultabb formákat is képes kiváló minőségben szórni. Az elérhető legnagyobb rugalmasságot biztosító megoldás. A szóráskép teljesen az adott termékre optimalizálható. Az egyedi megoldások mellett a termelékenység is biztosítható ezzel a szemcseszórási technológiával.

Ajánlatkérés