Jet-Cooling

Jet-Cooling berendezések – Több méretben elérhető, ami alkalmazkodik a különböző szerszám kialakításokhoz. Egyszerű, költséghatékony megoldás mellett elérhető PLC vezérelt rendszerrel, ami az adatgyűjtést is lehetővé teszi, és akár az öntési folyamatba is képes beavatkozni. A Lethiguel legnagyobb teljesítmenyű berendezéseivel minden Vevői elvárásnak meg tudunk felelni. Zárt vízrendszerének köszönhetően minimális ökológiai lenyomat.

Jet-Cooling kiegészítők – A megfelelő vízminőség biztosítása érdekében automata víztisztítónkat ajánljuk. Az adatgyűjtő rendszer bővítésével minden egyes hűtési pont adatai kalibrálhatóak, gyűjthetőek és elemezhetőek. A berendezés előre jelzi a várható karbantartási igényeket. 

Jet-Coolerek – Egyedileg a vevő igényeire tervezett JetCoolerek a biztos siker érdekében. Minden egység egyedi igényekre szabva készül. A túlhevülő furatképzők hatékony hűtésére lettek kifejlesztve, de nagyobb formabetétek hőháztartása is kontrollálható a rendszerrel.

Formabetétek – Egyedi igényeknek megfelelő formabetétek, melyek a JetCooling technológiára vannak kialakítva. Ellenáll a folyamatból adódó hősokknak, így biztosítva a hosszú élettartamot. Nagyobb mechnaikai ellenállás érhető el bevonatolással a pontos alaktartás érdekében. 

Ajánlatkérés